Oranžno v Selnici

by Boštjan Glodež

Obe ekipi mlajših deklic v 2. krog Državnega prvenstva v mali odbojki.

V soboto, 22. 5. 2021, so svoj prvi turnir v sezoni 2020/2021 le dočakale deklice male odbojke. Tekmovanje bo zaradi razmer “Covid” oz. pomanjkanja časa, izpeljano po sistemu na izpadanje, kar pomeni, da prvourščeni ekipi napredujeta v vsakem krogu oz. ostajata v boju za zaključni turnir najboljših 8 ekip, ostale ekipe pa lahko igrajo še na turnirjih za končna mesta.

O turnirju 1. kroga v Selnici ob Dravi je Maša Divjak napisala: “V soboto, 22. 5. 2021, smo dočakale naš prvi turnir v letošnji sezoni. V Selnici ob Dravi smo odigrale 2 tekmi. Prvo tekmo smo odigrale proti domačinkam iz OK Turbine. Tekmo smo gladko dobile z rezultatom 2:0. Naša druga tekma je bila proti ekipi Formis 2. To tekmo smo prav tako zmagale z rezultatom 2:0. Na turnirju smo vse igralke dobile priložnost za igro. Turnir smo uspešno zaključile z dvema zmagama in se veselimo naslednjega turnirja.”

Vsi rezultati 1. kroga na mala odbojka – skupina G

Turnir 2. kroga bo v soboto, 29. 5. 2021, kjer se bodo Formiske pomerile z ekipama iz Mislinje in Ljubna.

3. krog je na sporedu v soboto, 5. 6. 2021. Državne prvakinje v skrajšani sezoni med 49 ekipami pa bomo dobili v soboto, 12. 6. 2021, ko se bo 8 najboljših ekip pomerilo med seboj na zaključnem turnirju v mali odbojki za sezono 2020/2021.

Ta stran uporablja piškotke, da vam lahko zagotovi najboljšo uporabniško izkušnjo. Podatki o piškotkih so shranjeni v vašem brskalniku in nam pomagajo prepoznati obiskovalca, ko se ponovno vrnete na našo spletno stran. Pri tem nam pomagate razumeti, kateri deli spletnega mesta so najbolj obiskani in uporabni. Vsi podatki so popolnoma anonimni. Sprejmi Preberi dalje