Formiske so se v drugem krogu tekmovanja v modri skupini v 1. DOL napotile na gostovanje v Braslovče.  Braslovčani so taktično tekmo, ki bi morala biti v soboto, premaknili na petek in tako Formiskam »ukradli« dan počitka po naporni sredini tekmi z Novo KBM.

In ravno utrujenost je v veliki meri botrovala gladkemu porazu, prvemu v sezoni, ko Formiske niso osvojile vsaj točke. A potek igre je vseeno pokazal drugačno sliko kot končni rezultat.

Formiske so v prvem in tretjem nizu vse do drugega tehničnega odmora celo vodile, a na koncu popustile in niza izgubile. Braslovčanke so bile izrazito boljše le v drugem nizu, ki so ga dobile z veliko razliko.

Tekma vsekakor za hitro pozabo. Priložnost za nove točke bo že v četrtek, ko Formiskam v goste prihajajo aktualne pokalne prvakinje, ekipa Calcit iz Kamnika.

Rezultat tekme: Braslovče : FORMIS     3:0 (25:20, 25:15, 26: 24)

Za Formis so igrale: Maja Vahen Desy 16, Maja Horvat 3, Katja Karin Pintarič 4, Urška Stavbar, Urška Dobnik 3, La Geratič, Nastja Gajser 7, Ana Pehnec 5, Andrejka Grašič 7, Katarin Novak 1, Nika Šijanec.

Vse rezultate v modri skupini in aktualno lestvico si lahko pogledate ….. TUKAJ.

Ta stran uporablja piškotke, da vam lahko zagotovi najboljšo uporabniško izkušnjo. Podatki o piškotkih so shranjeni v vašem brskalniku in nam pomagajo prepoznati obiskovalca, ko se ponovno vrnete na našo spletno stran. Pri tem nam pomagate razumeti, kateri deli spletnega mesta so najbolj obiskani in uporabni. Vsi podatki so popolnoma anonimni. Sprejmi Preberi dalje