Prihaja Klokočovnik

by admin

Trener, ki iz mladih odbojkaric dela reprezentantke.

V sezoni 2020/21 bo odbojkarice 1. ženske ekipe Formisa vodil nov trener. To je Boris Klokočovnik, v prejšnji sezoni trener WEILERVOLLEY iz Zreč. Priznan in uveljavljen trener, z veliko trenerskimi izkušnjami mladih selekcij, tudi pri vodenju selekcij deklic SLO reprezentance.

V naslednjih 2 sezonah (z možnostjo podaljšanja) bo svoje visoke ambicije preusmeril v treniranje našega ženskega kluba.

Ob prihodu je trener povedal: “Dobro poznam ženski klub Formis in hoško odbojko, kakor tudi uspehe v vseh kategorijah, predvsem pa dobro delo z mladimi, zato se mi ne bo treba prilagajati na novo okolje. Sem optimist. Zavedam se, da spada Formis med najboljše klube v Sloveniji, zato bomo poskušali zmagovati in se potegovati za naslov v 1. B ligi. To gradi dobro vzdušje v klubu in ekipi. Navijači bodo od nas pričakovali, da zmagamo na vsaki tekmi, jaz pa od igralk pričakujem predvsem to, da dajo vse od sebe. Če bo občinstvo prepoznalo, da smo dali vse, kar smo zmožni, bomo potem vsi skupaj tudi lažje preboleli kakšen poraz. Smo pa jasno začrtali cilj. Na vsaki tekmi želimo zmagati kljub temu, da bo ekipa zelo mlada. Klub je dobro organiziran, igralke so amaterke in vlada dobra etika. Že kar nekaj let so v Hočah delovali strokovno dobro podkovani trenerji in se že veselim obdobja, ko bom kot trener Formisa imel tudi sam to možnost. Pri delu mi pomagajo izkušnje, ki sem jih dobil kot igralec, seveda pa si kot trener nekaj več. Vodiš večjo skupino ljudi, moraš biti tako vodja kot tudi psiholog. Nič ni podarjenega, vse si moraš zaslužiti sam in to na igrišču. Zdaj moramo čim prej zavihati rokave in začeti uresničevati zastavljene cilje”.

Vse novice o slovenski odbojki najdete na OZS.

Ta stran uporablja piškotke, da vam lahko zagotovi najboljšo uporabniško izkušnjo. Podatki o piškotkih so shranjeni v vašem brskalniku in nam pomagajo prepoznati obiskovalca, ko se ponovno vrnete na našo spletno stran. Pri tem nam pomagate razumeti, kateri deli spletnega mesta so najbolj obiskani in uporabni. Vsi podatki so popolnoma anonimni. Sprejmi Preberi dalje