Prvo gostovanje, prvič izgubljene tri točke

by admin

V soboto, 20. oktobra 2012, so se igralke Formisa najprej udeležile svečane otvoritve nove dvorane v Hočah, nato pa so se napotile na prvo gostovanje v Ljubljano, kjer so se pomerile z ekipo UTK Vital.

Tekma je bial napeta in zopet polna preobratov. Vitalovke so razmeroma gladko dobile prva dva niza, nato pa je, tudi zaradi bučne podpore najzvestejših navijačev, sledil preobrat. 4miske so se prebudile in s kombinatorno igro dobile tretji niz, v četrtem pa povedle z 18:10. Nato pa ponovni padec in slaba koncentracija pri sprejemu servisa. Končnica niza je bila napeta, a so jo na žalost na razliko dobile gostiteljice in zmagale s 3:1.

Več si lahko preberete ….. TUKAJ.

Ta stran uporablja piškotke, da vam lahko zagotovi najboljšo uporabniško izkušnjo. Podatki o piškotkih so shranjeni v vašem brskalniku in nam pomagajo prepoznati obiskovalca, ko se ponovno vrnete na našo spletno stran. Pri tem nam pomagate razumeti, kateri deli spletnega mesta so najbolj obiskani in uporabni. Vsi podatki so popolnoma anonimni. Sprejmi Preberi dalje