Božično darilo – prve tri točke na gostovanju

by admin

Po gladkem porazu v prejšnjem krogu doma, so se Formiske nepričakovano, a popolnoma zasluženo iz gostovanja v Novi Gorici vrnile s polno bero točk. Ekipo HIT-a, za katero so na lestvici do te tekme zaostajale kar za pet točk, so premagale z boljšo končnico v vseh treh nizih. Letošnja izenačenost lige se je tako tokrat ponovno pokazala.

Z zmago ekipe Grosuplja proti Kemi iz Puconcev, se je na začelju lestvice ponovno ustvaril krog štirih izenačenih ekip, ki se bodo najverjetne v nadaljevanju prvenstva borile v zeleni skupini.

Tej tekmi sledi premor, saj se bo prvenstvo nadaljevalo šele 12.01.2013, ko nam v Hoče pridejo v goste primorke iz Kopra. Verjamemo, da se bodo 4MIS-ke do takrat spočile in nas v Novem letu nadaljevale navduševati s takšnimi zmagami.

HIT Nova Gorica : Formis     (0:3)     (19:25, 19:25, 21:25)

Več o tekmi si lahko preberete ….. TUKAJ.

Ta stran uporablja piškotke, da vam lahko zagotovi najboljšo uporabniško izkušnjo. Podatki o piškotkih so shranjeni v vašem brskalniku in nam pomagajo prepoznati obiskovalca, ko se ponovno vrnete na našo spletno stran. Pri tem nam pomagate razumeti, kateri deli spletnega mesta so najbolj obiskani in uporabni. Vsi podatki so popolnoma anonimni. Sprejmi Preberi dalje