Formis še močnejši – prišla je Maja Vahen

by admin

Ekipa Formis dobiva en mesec pred pričetkom prvenstva končno obliko. Četo trenerja Zorenča je okrepila ena najboljših slovenskih igralk Maja Desy Vahen, ki je tudi najbolj zveneče ime, ki je kdajkoli igralo za Formis.

Maja Vahen, 181 cm visoka sprejemalka in bivša slovenska reprezentka, je s 33. leti najizkušenejša igralka ekipe Formis, ki se bo lahko s takšno igralko v prihajajoči sezoni upravičeno spogledovala z zgornjim delom prvenstvene lestvice.

Svojo bogato člansko športno pot je Rušanka začela pri ekipi Nove KBM, najdlje pa je igrala v Belgiji pri ekipi Dauphines Charleroi, s katero je bila v letih 2006 in 2009 tudi belgijska državna prvakinja.

Z Majo ekipa Formis dobiva končno obliko in najverjetneje tisti nekaj, ki jih je v preteklih sezonah ločil od najboljših. Vsi že z nestrpnostjo pričakujemo prihajajočo sezono. Verjamemo, da bodo punce z dobro igro in zmagami nagradile vse, ki se bomo v velikem številu zbirali na tribunah. 

 

Letošnja končna ekipa Formis:

Podajalke: Ana Pehnec in Urška Stavbar
Sprejemalke: Maja Desy-Vahen, Maja Horvat, Nastja Gajser in Katarina Šušlek
Korektorke: Nina Reisman in Nika Šijanec
Blokerke: Katja Karin Pintarič, Andreja Grašič, Urška Dobnik, Katarina Novak in Lea Krumpak
Libero: Lea Geratič in Miša Možič

 {gallery Novice_1.DOL/Maja_Vahen}

 

Majini dosedanji klubi:

Sezona Klub
1999-2000 Drapeau : Slovénie  Nova KBM Branik
2002-2003 Drapeau : Turquie  İller Bankası
2003-2004 Drapeau : Italie  Figurella Firenze
2004-2004 Drapeau : Slovénie  Nova KBM Branik
2004-2005 Drapeau : Espagne  Hotel Cantur
2005-2006 Drapeau : Belgique  Dauphines Charleroi
2006-2007 Drapeau : Suisse  Voléro Zurich
2008-2011 Drapeau : Belgique  Dauphines Charleroi
2013- Drapeau : Slovénie  Formis

 

Ta stran uporablja piškotke, da vam lahko zagotovi najboljšo uporabniško izkušnjo. Podatki o piškotkih so shranjeni v vašem brskalniku in nam pomagajo prepoznati obiskovalca, ko se ponovno vrnete na našo spletno stran. Pri tem nam pomagate razumeti, kateri deli spletnega mesta so najbolj obiskani in uporabni. Vsi podatki so popolnoma anonimni. Sprejmi Preberi dalje