Po izrednih rezultatih, ki so jih Formiske dosegale v prvem delu sezone, ko so bile tekme vsako soboto, jim tekmovalni ritem, ko si tekme sledijo v ritmu sreda – sobota, žal ne ustreza. Tekmi proti favoriziranim ekipam Nove KBM Branik in Calcit Volleyball so sicer odigrale vrhunsko, a žal točke izgubile tam, kjer smo jih pričakovali.

Vsega dva dni po težki in naporni domači tekmi s Calcitom, so Formiske nov boleč poraz doživele na gostovanju v Novi Gorici. Domača ekipa, ki se je skozi šivankino uho uvrstila v modro skupino, našim ni dopustila niti pomisliti na točke.

Goričanke so vseskozi nadzirale potek igre, Formiske pa niso pokazale tistega, kar jih je krasilo v dosedanjem poteku sezone. Že sama statistika doseženih točk kaže, da so tokrat zatajile nosilke igre in Goričanke so z lahkoto prišle do druge zmage v modri skupini.     

Rezultat tekme: GO Volley : FORMIS     3:0 (25:18, 25:21, 25:17)

Za Formis so igrale: Vahen 11, Horvat 7, Pintarič 8, Stavbar, Dobnik, Geratič 1, Gajser 5, Pehnec 2, Grašič 6, Novak, Šijanec.

Priložnost za nove točke pa bo že v sredo, ko nam v goste prihaja ekipa Kema Puconci in verjamem, da jih bodo Formiske s pomočjo zvestih in bučnih navijačev tudi dosegle.

 

Vse rezultate in lestvico modre skupine si lahko pogledate ….. TUKAJ.

Ta stran uporablja piškotke, da vam lahko zagotovi najboljšo uporabniško izkušnjo. Podatki o piškotkih so shranjeni v vašem brskalniku in nam pomagajo prepoznati obiskovalca, ko se ponovno vrnete na našo spletno stran. Pri tem nam pomagate razumeti, kateri deli spletnega mesta so najbolj obiskani in uporabni. Vsi podatki so popolnoma anonimni. Sprejmi Preberi dalje