Še en maratonski dvoboj

by admin

Mladim Formiskam je podobno, kot prejšnji krog, ob koncu tekme spet popustila zbranost in ekipa Turbine se je veselila tesne zmage po petih nizih.

Tekma se je začela borbeno na obeh straneh mreže. Čeprav so tekmice v prvem setu povedle, smo se v drugem pobrale in zmagale z rezultatom 25:19. Sreča se je v 3. setu zopet obrnila na stran Selničank, a jim v 4. setu nismo ostale dolžne in smo poravnale rezultat na 2:2 (25:10). V petem setu nam je zmanjkal le finiš in naše stare tekmice iz OK Turbina so slavile z rezultatom 3:2.

Z igro sem bila zadovoljna, delale smo malo napak v obrambi in v napadu, delati pa bo treba še na koncentraciji v ključnih trenutkih tekme.

Zapisala: Pia Berglez

Rezultati in lestvica 3. DOL vzhod

 

 

 

Galerija slik:{gallery Novice_ostali/3_DOL_liga/1-Sezona_2016-17/6_krog}


Ta stran uporablja piškotke, da vam lahko zagotovi najboljšo uporabniško izkušnjo. Podatki o piškotkih so shranjeni v vašem brskalniku in nam pomagajo prepoznati obiskovalca, ko se ponovno vrnete na našo spletno stran. Pri tem nam pomagate razumeti, kateri deli spletnega mesta so najbolj obiskani in uporabni. Vsi podatki so popolnoma anonimni. Sprejmi Preberi dalje