Gladek poraz proti vodilnim

by admin

V 15. krogu v 3. DOL je naša druga ekipa Formis gostila drugo ekipo Nove KBM Branik, ki na lestvici še brez poraza zaseda prvo mesto. Gostje so bile favorizirane in so sloves tudi upravičile.

Že sam uvod v tekmo je pokazal, da so gostje za razred boljše. Hitro so povedle, Formiske pa so se (pre)hitro predale. Predvsem niso uspele krotiti ostrih servisov nasprotnic, redke napade pa so zaključevale mlačno ali z lasnimi napakami. Najbolj pa bode pristop, ne glede na dejstvo, da so na drugi strani mreže stale vodilne v ligi.

A dekleta bodo imela popravni izpit že v naslednjem krogu, ki bo šele 28.02., ko se odpravljajo v goste k zadnjeuvrščeni ekipi lige Pohorje Volley iz Ruš.


Rezultat tekme: Formis II : Nova KBM Branik II     0:3 (8:25, 12:25, 13:25)

 

Vse rezultate kroga in lestvico si lahko pogledate ….. TUKAJ.

Ta stran uporablja piškotke, da vam lahko zagotovi najboljšo uporabniško izkušnjo. Podatki o piškotkih so shranjeni v vašem brskalniku in nam pomagajo prepoznati obiskovalca, ko se ponovno vrnete na našo spletno stran. Pri tem nam pomagate razumeti, kateri deli spletnega mesta so najbolj obiskani in uporabni. Vsi podatki so popolnoma anonimni. Sprejmi Preberi dalje