Mala 1 v drugi del, Mala 2 pa za mesta

by admin

Ekipa Formis mala I  se je uvrstila v drugi del oziroma med 16 najboljših ekip od skupno 67 ekip, ki so letos začele državno prvenstvo v mali odbojki. Deklice iz ekipe Formis mala II pa bodo tekmovanje nadaljevale na turnirjih za mesta.

Na sončno soboto je v Hočah potekal še zadnji turnir prvega dela državnega prvenstva v mali odbojki. Že pred turnirjem se je vedelo, da se bosta iz štajerske regije v nadaljevanje državnega prvenstva uvrstili ekipi Formis mala I in Nova KBM Branik I, tako da so tekme bolj služile za nabiranje novih izkušenj.

V prvi tekmi so tako za ekipo Formis mala II v prvem nizu igrale Špela, Tjaša L., Neja in Nika ter v drugem nizu Vesna, Lara L., Melani in Stella. Kljub porazu z 2:0 v nizih proti izkušenejšim vrstnicam iz ekipe Formis mala I so si nabrale nekaj novih izkušenj ter morda izgubile nekaj strahu pred tekmami.
Zoja, Lana Z., Lana D. in Naja so odigrale prvi niz proti ekipi Nova KBM Branik II zelo dobro ter so ga tudi dokaj zanesljivo zmagale. V drugem nizu so Tjaša B., Lina, Lara Ž. in Nuša skozi ves niz rahlo vodile, a na koncu bile premalo odločne ter so ga tesno s 24:26 izgubile. V tretjem nizu so več želje po zmagi pokazale bankirke ter so se veselile zmage z 2:1 v nizih.

Naslednji turnir čaka obe ekipi v soboto, 5.3.2016.

Vse rezultate lahko najdete na … POVEZAVI.

 

   Galerija slik:{gallery Novice_ostali/Mala/1-sezona_2015-16/liga_6krog}

Ta stran uporablja piškotke, da vam lahko zagotovi najboljšo uporabniško izkušnjo. Podatki o piškotkih so shranjeni v vašem brskalniku in nam pomagajo prepoznati obiskovalca, ko se ponovno vrnete na našo spletno stran. Pri tem nam pomagate razumeti, kateri deli spletnega mesta so najbolj obiskani in uporabni. Vsi podatki so popolnoma anonimni. Sprejmi Preberi dalje