Uspešno zaključile prvi del

by admin

Deklice Formis mala II so si v Selnici ob Dravi z dvema zmagama zagotovile igranje v finalnem delu štajerske regije.

Formiske so z 2:0 v nizih premagale deklice iz Nove KBM Branik III in Turbine.

Igralka Zoja V. je o turnirju napisala.
V soboto, 12.12.2015,  smo Formiske v Selnici ob Dravi slavile dve zmagi. Prva tekma proti Novi KBM III za nas ni bila preveč zahtevna, zato smo brez težav zmagale 2:0.  Sledilo je ogrevanje proti Turbini.  Prvi niz je bil na začetku precej napet, saj smo bile s Turbino ves čas izenačene. Veliko točk smo izgubile zaradi nepotrebnih napak (zgrešenih servisov in žog, odbitih v strop), nato pa smo pri 14. točki začele igrati bolj zbrano in na koncu le zmagale s 25:14.  Drugi niz je naša druga postava odigrala zelo dobro in zaradi visokega vodstva dala priložnost igrati še drugim igralkam. Zdi se mi, da smo to soboto zelo dobro igrale vse in upam da se nam obeta še veliko zmag. Hvala Boštjanu , našim trem malim navijačicam ter vsem staršem za glasno vzpodbudo!

S tem so deklice iz ekipe Formis mala II izpolnile osnovni cilj in so za nagrado dobile igranje na dveh dodatnih turnirjih, ki bosta v soboto 16.1.2016 in 6.2.2016. Na teh dveh turnirjih bodo odigrale po dve tekmi z ekipo Nova KBM Branik II in s svojimi izkušenejšimi vrstnicami iz ekipe Formis mala I.

Vse rezultate lahko najdete na … POVEZAVI.

 

 

   Galerija slik:{gallery Novice_ostali/Mala/1-sezona_2015-16/liga_4krog_2}

Ta stran uporablja piškotke, da vam lahko zagotovi najboljšo uporabniško izkušnjo. Podatki o piškotkih so shranjeni v vašem brskalniku in nam pomagajo prepoznati obiskovalca, ko se ponovno vrnete na našo spletno stran. Pri tem nam pomagate razumeti, kateri deli spletnega mesta so najbolj obiskani in uporabni. Vsi podatki so popolnoma anonimni. Sprejmi Preberi dalje