V Lenartu nam ponovno ni uspelo

by admin

V soboto se je ekipa Formis II z mešanimi občutki napotila v Lenart. Na to je vplivalo več faktorjev; odsotnost več igralk prve ekipe in vedno boljše igre ekipe Lenarta, kamor je sredi leta prestopila tudi naša obetavna igralka Nika Korošec. Glede na položaj na lestvici smo si obetali napeto tekmo.  Že med segrevanjem pa je bilo videti, da kaj več kot časten poraz ne bo mogoče doseči.

Na nasprotni strani je bilo kar nekaj starejših in izkušenih odbojkaric, ki so še pred kratkim igrale v drugi slovenski odbojkarski ligi.

Že takoj na začetku prvega niza so igralke Lenarta, ob odličnih podajah in zanesljivih ter natančnih servisih, močno pritisnile na našo mlado ekipo, sestavljeno pretežno iz starejših deklic. Po gladko izgubljenem prvem nizu, sta se nervoza in trema nadaljevali tudi v drugem nizu. Po gladkem porazu tudi v tem nizu je kazalo, da bodo 4MIS-ke ekspresno zapustile dvorano v Lenartu.

Na srečo pa je naše punce v tretjem nizu minila začetna nervoza in strahospoštovanje nasprotnic. Z borbeno in na trenutke fanatično igro so mlade Formiske, na veliko presenečenje nasprotnic, tretji set dobile in znižale izid na 2:1. V četrtem nizu so Formiske do sredine niza še držale korak z nasprotnicami, nato pa so odločile izkušnje. Lenartčanke so se zbrale, ponovno pričele odlično servirati in upanja po presenečenju je bilo konec.

Lenart : Formis II     3:1     (25:13, 25:9, 21:25, 25:14)

V zadnjem krogu državnega prvenstva se bodo Formiske doma pomerile z ekipo Prevalje II. Upamo in verjamemo v častno slovo od sezone in nove tri točke.

Ta stran uporablja piškotke, da vam lahko zagotovi najboljšo uporabniško izkušnjo. Podatki o piškotkih so shranjeni v vašem brskalniku in nam pomagajo prepoznati obiskovalca, ko se ponovno vrnete na našo spletno stran. Pri tem nam pomagate razumeti, kateri deli spletnega mesta so najbolj obiskani in uporabni. Vsi podatki so popolnoma anonimni. Sprejmi Preberi dalje