Zmaga in poraz

by Boštjan Glodež

V Hočah je potekal drugi turnir za mladinke v 1. ligi – vzhod.

V prvi tekmi so Formiske po zelo izenačeni igri dosegle pomebno zmago z 2:1 v nizih proti ekipi iz Prevalj. Prvi niz v drugi tekmi so Braslovčanke zanesljivo dobile, v drugem nizu pa smo spremljali boj za vsako točko, ki so ga na koncu z nekaj sreče tudi dobile igralke iz Braslovč s 25:23.

O turnirju v Hočah je Daša Cvetko povedala: “V današnjo prvo tekmo smo se podale z energijo in odločnostjo, da zmagamo. Vendar so v prvem setu povedle nasprotnice iz Prevalj, ampak smo v drugem in tretjem setu pokazale večjo zbranost in boljšo igro ter tako tekmo dobile z 2:1. Drugo tekmo smo igrale proti ekipi iz Braslovč. Popustile smo v koncentraciji in energiji, kar se je pokazalo tudi na igrišču. Tako so nasprotnice iz Braslovč zmagale z rezultatom 2:0 v nizih. Vemo, da lahko v prihodnje prikažemo boljšo igro, ampak samo, če bomo igrale kot ekipa.”

Razpored tekem in rezultate najdete na mladinke 1. liga – vzhod.

Zadnji turnir je na razporedu v nedeljo, 25. 4. 2021, v Šoštanju, kjer bodo Formiske na dveh tekmah lovile uvrstitev med 8 najboljših ekip v Sloveniji oz. uvrstitev na zaključni turnir med mladinkami.

Ta stran uporablja piškotke, da vam lahko zagotovi najboljšo uporabniško izkušnjo. Podatki o piškotkih so shranjeni v vašem brskalniku in nam pomagajo prepoznati obiskovalca, ko se ponovno vrnete na našo spletno stran. Pri tem nam pomagate razumeti, kateri deli spletnega mesta so najbolj obiskani in uporabni. Vsi podatki so popolnoma anonimni. Sprejmi Preberi dalje