Začelo se je DP v mini odbojki

by admin

V soboto, 29.11.2014, je v VŠD Hoče potekal prvi turnir državnega prvenstva v mini odbojki za sezono 2014/2015. Za letošnje tekmovanje se je prijavilo 46 ekip iz vse Slovenije.

Letošnje tekmovanje je v prvem delu razdeljeno na 8 regij. V Hočah je potekal turnir Štajerske regije, kjer nastopajo naslednje ekipe: OK Turbina, Galeja – Branik, Pohorje Volley, Pohorje Volley mini, Nova KBM Branik, Formis mini in Formis mini mini. Vsaka ekipa se bo z vsako pomerila po dva krat, prvouvrščeni ekipi se uvrstita v nadaljevanje državnega prvenstva (med 16 ekip), ostale ekipe pa lahko nadaljujejo tekmovanje na turnirjih za končna mesta.

V prvi tekmi smo lahko spremljali »spopad Formis«, v katerem so se zmage veselile izkušenejše minice.
Ekipa Formis mini je v drugi tekmi premagala ekipo Galeja – Branik s 3:0 v nizih. V prvem in tretjem nizu smo spremljali dokaj enakovreden boj za vsako žogo, v drugem nizu pa je bila kvaliteta krepko na strani Formisk.
V tretji tekmi turnirja je ekipa Formis mini mini izgubila z 1:2 v nizih proti ekipi Galeja – Branik. Na trenutke so mlade Formiske prikazale že nekaj lepih potez, vendar se je videlo, da je to za večino šele prvi pravi turnir.
V zadnji tekmi se je ekipa Formis mini pomerila z ekipo Pohorje Volley mini. Že od daleč se je videlo, da je to za mlade Rušanke šele prvo tekmovanje, tako da dvoma o zmagovalcu ni bilo.

Naslednji turnir čaka mlade Formiske že v soboto, 6.12.2014, ko se bodo odpravile v Ruše.


Vse rezultate lahko najdete na … POVEZAVI.

 

   Galerija slik:{gallery Novice_ostali/Mini/1-Sezona_2014-15/DP_1krog}

Ta stran uporablja piškotke, da vam lahko zagotovi najboljšo uporabniško izkušnjo. Podatki o piškotkih so shranjeni v vašem brskalniku in nam pomagajo prepoznati obiskovalca, ko se ponovno vrnete na našo spletno stran. Pri tem nam pomagate razumeti, kateri deli spletnega mesta so najbolj obiskani in uporabni. Vsi podatki so popolnoma anonimni. Sprejmi Preberi dalje