Tako kot pred vsako sezono, je ekipa Formis tudi letos doživela nekaj sprememb, a razveseljuje dejsvo, da je jedro ekipe ostalo nespemenjeno. Poleg glavne spremembe, ki se je zgodila na klopi, smo okrepili najbolj kritična igralna mesta in zapolnili vrzeli, ki so nastale z odhodom nekaterih igralk.

Z odhodom reprezentantke Angeline Ajnihar nazaj v Novo KBM, je zazijala največja vrzel, ki smo jo uspešno zapolnili, s prav tako nekdanjo državno reprezentantko Ano Pehnec

Poleg Angeline so klub zapustile še Eva Vedlin Gojčič, ki je zaradi študijskih obveznosti prestopila v OK Luka Koper ter Jana Belič, ki je prav tako zaradi študijskih obveznosti odbojko začasno obesila na klin.

Na sprejemalskem mestu, lahko pa igra tudi korektorja, smo se že na koncu pretekle sezone okrepili s Katarino Šušlek, na mestu libera pa bo Lei Geratič letos pomagala Miša Možič, ki je pred tem igrala za drugo ekipo Nove KBM. Ostali igralski kader je ostal nespremenjen.

Ekipa pod vodstvom novega trenerja zavzeto trenira že več koz mesec dni in rezultati iz prijateljskih tekem kažejo, da so visoka pričakovanja pred letošnjo sezono upravičena.

Letos bodo za Formis igrale:
Podajalke: Ana Pehnec in Urška Stavbar
Sprejemalke: Maja Horvat, Nastja Gajser in Katarina Šušlek
Korektorke: Nina Reisman in Nika Šijanec
Blokerke: Katja Karin Pintarič, Andreja Grašič, Urška Dobnik, Katarina Novak in Lea Krumpak
Libero: Lea Geratič in Miša Možič

Letošnja sezona se prične 12. oktobra, ko bodo naša dekleta prvo tekmo odigrale v gosteh s Puconci. Do takrat je še mesec dni in še kakšna sprememba v ekipi ni izklučena!

 {gallery Novice_1.DOL/Okrepitve}

 

Ta stran uporablja piškotke, da vam lahko zagotovi najboljšo uporabniško izkušnjo. Podatki o piškotkih so shranjeni v vašem brskalniku in nam pomagajo prepoznati obiskovalca, ko se ponovno vrnete na našo spletno stran. Pri tem nam pomagate razumeti, kateri deli spletnega mesta so najbolj obiskani in uporabni. Vsi podatki so popolnoma anonimni. Sprejmi Preberi dalje