Formiske so preganjale zimo

by admin

Poleg druženja igrišču pa so naše igralke aktivne tudi izven njega. Pustni tradiciji, ki jo že leta ohranjajo igralke prve ekipe, so se letos pridružile še mlajše kolegice. Ob pomoči staršev so sešile prelepe kostume in rajanje se je pričelo.

Njihov trud pa ni bil neopažen, saj so na rajanju v diskoteki Planeta Tuš osvojile tretjo nagrado.

Pod maskami so se skrivale Ana Štern, Ana Kristina Šalinovič, Pia Berglez, Urška Špela Pregl, Špela Belec, Lara Kovačec in Nika Fišer kot čebelice Maje ter Rok Možič kor Flip, na vse pa je »pazil« Peter Možič kot Vili.

{gallery Clanki/Pust_2014}

Seveda pa jim starejše kolegice niso ostale dolžne. Lanske nezemljane so zamenjali piščančki in tudi ta skupinska maska ni ostala neopažena. Na zabavi v Niagari so punce osvojile drugo nagrado.

{gallery Clanki/Pust_2014/Formis}

Naše mlade Formiske iz ekipe mala 1 so prav tako preganjale zimo. Ker pa jim leta ne dopuščajo rajanja po diskotekah in lokalih, so to uspešno počele kar na treningu.

{gallery Clanki/Pust_2014/Mala1}

Ta stran uporablja piškotke, da vam lahko zagotovi najboljšo uporabniško izkušnjo. Podatki o piškotkih so shranjeni v vašem brskalniku in nam pomagajo prepoznati obiskovalca, ko se ponovno vrnete na našo spletno stran. Pri tem nam pomagate razumeti, kateri deli spletnega mesta so najbolj obiskani in uporabni. Vsi podatki so popolnoma anonimni. Sprejmi Preberi dalje