Igralke druge ekipe Formis, ki bodo letošnjo sezono nastopale v 3. DOL, so še pred pričetkom ligaškega dela odigrale tekmo 1. kroga za Pokal Slovenije. Močno oslabljena ekipa, večina starejših igralk je imela šolske obveznosti, se je v sredo 18.09.2013 odpravila na gostovanje v Vuzenico.

Trener Peter Možič je takole povzel dogajanje na tekmi: ” Po mesecu treningov smo se podali na prvo uradno tekmo. Predelali smo kar nekaj odbojkarske snovi. Tekma je bila prvi test koliko smo si zapomnili.
S mojo pomočnico Ivo Ule sva na tekmo vzela vse, ki so si to zaslužile in ki niso bile odstotne. Poskušali smo se osredotočati na predelano tehniko brez pogledov na semafor. Do set žoge v prvem nizu sem imel občutek, da nam je to uspelo, na set žogi pa so se zatresle roke….

Vse igralke so dale od sebe to, kar sem nekako tudi pričakoval. Še posebej sem bil zadovoljen z Nušo in njenim pristopom, glasom in motivacijo sebe in soigralk.
Pri ostalih čutim še veliko rezerv, predvsem v sproščenosti in pošteni odprti komunikaciji do trenerjev in soigralk.”

Formis II je tako končal s tekmovanji za Pokal Slovenije, verjamemo pa, da nas čaka več veselja, ko se bo v 1/8 finala tekmovanju pridružila naša prva ekipa. Prva tekma bo 16.10., povratna doma pa 30.10.2013.

Rezultat tekme:

ŽOK Vuzenica : Formis II 3:0 (27:25, 25:13, 25:17)

Ta stran uporablja piškotke, da vam lahko zagotovi najboljšo uporabniško izkušnjo. Podatki o piškotkih so shranjeni v vašem brskalniku in nam pomagajo prepoznati obiskovalca, ko se ponovno vrnete na našo spletno stran. Pri tem nam pomagate razumeti, kateri deli spletnega mesta so najbolj obiskani in uporabni. Vsi podatki so popolnoma anonimni. Sprejmi Preberi dalje