Kljub dobri igri tudi iz Ljubljane brez točk

by admin

Formiske so se v 6. krogu v 1. DOL napotile na gostovanje k novinkam v ligi, ekipi UOK Vital Ljubljana. Močno okrepljene Vitalovke so dobro pričele letošnjo sezono, a vzpon v igri naših deklet je vlival upanje.

Formiske so bile v prvih dveh nizih popolnoma enakovredne nasprotnice in le sreča ter nekaj spornih sodniških odločitev, seveda v korist domačink, jih je ločilo od uspeha v teh nizih. Verjetno bi se tekma odvijala popolnoma drugače, če bi katerega od teh nizov dobile, tako pa končni rezultat 3:0 za domačinke ne kaže realne slike dogajanja na igrišču.


Rezultat tekme:

UOK Vital Ljubljana : FORMIS     3 : 0 (25:23, 25:23, 25:19)


Za Formis so igrale:

Maja Desy Vahen 11, Ana Sešel, Maja Burič, Katja Karin Pintarič 11, Urška Stavbar 1, Nuša Polanec, Lea Geratič, Nastja Gajser 6, Nina Petranović 16, Ana Štern 2.

Več o tekmi si lahko preberete s klikom na …. POVEZAVO.

Naslednja tekma bo že ta petek, 31.10., ko bodo Formiske ob 18.00 uri v domači dvorani v Hočah gostile ekipo Keme iz Puconcev.

 

Ta stran uporablja piškotke, da vam lahko zagotovi najboljšo uporabniško izkušnjo. Podatki o piškotkih so shranjeni v vašem brskalniku in nam pomagajo prepoznati obiskovalca, ko se ponovno vrnete na našo spletno stran. Pri tem nam pomagate razumeti, kateri deli spletnega mesta so najbolj obiskani in uporabni. Vsi podatki so popolnoma anonimni. Sprejmi Preberi dalje