Konec kvalifikacij za kadetinje

by admin

V Selnici ob Dravi in v Hočah so Formiske zaključile s kvalifikacijskimi tekmami za A ligo.

O turnirju v Selnici je Taja G. K. napisala: Kadetinje Formis 2 smo v Selnici ob Dravi ob 10.00 uri začele tekmo proti Turbini. Premagale smo jih brez težav z rezultatom 2:0 (25:7 ; 25:20).
Naslednjo tekmo smo igrale s »favoritinjami« Nova KBM Branik, katerim pa se plan ni povsem izšel. Skoraj smo zmagale! V prvem setu je bil rezultat do konca izenačen. Pri rezultatu 24:24 nam je zmanjkalo malo športne sreče in set smo izgubile 24:26.
Skoraj celi 2. set smo vodile. Pri rezultatu 18:13 v našo korist nam je padla koncentracija, naredile smo preveč napak in set izgubile z rezultatom 22:25.
Trener in vse igralke smo bile kljub slabšemu zaključku druge tekme zadovoljne z igro in komaj čakamo naslednje tekme, kjer se nam bo pridružila tudi Neja Bračič, ki je ni bilo zaradi poškodbe.
To je bila dobra generalka za Božični turnir v Zagrebu, ki nas čaka 26. in 27. decembra, kjer želimo pokazati še boljšo igro.

Vse rezultate kadetinj Formis II lahko najdete na … skupina G.

Vse rezultate kadetinj Formis I lahko najdete na … skupina L.

 


 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

Galerija slik Selnica:{gallery Novice_ostali/Kadetinje/1-Sezona_2017_18/kval_5_2}

Galerija slik Hoče:{gallery Novice_ostali/Kadetinje/1-Sezona_2017_18/kval_5}

Ta stran uporablja piškotke, da vam lahko zagotovi najboljšo uporabniško izkušnjo. Podatki o piškotkih so shranjeni v vašem brskalniku in nam pomagajo prepoznati obiskovalca, ko se ponovno vrnete na našo spletno stran. Pri tem nam pomagate razumeti, kateri deli spletnega mesta so najbolj obiskani in uporabni. Vsi podatki so popolnoma anonimni. Sprejmi Preberi dalje