Mednarodni turnir za deklice v Ljubljani

by admin

Pretekli vikend so deklice Formis 2 sodelovale na mednarodnem turnirju v Ljubljani. Skupaj je tekmovalo več kot 50 ekip. V kategoriji deklic pa 24.

Zelo dobro organiziranega turnirja so se naše deklice udeležile prvič. Skupaj s svojimi navijači – starši – so v soboto zjutraj odpotovale na svoj prvi mednarodni turnir.

Prvo tekmo smo igrali z ekipo iz Šentvida. Po velikem zaostanku v prvem setu smo ga vseeno zmagali. Zaradi neizkušenosti smo drugi set, po našem vodstvu v končnici seta vseeno izgubili. Na koncu pa tretji set zanesljivo zmagale. Drugo tekmo v skupini smo igrali proti ekipi iz Torina. Kljub borbeni igri, več kot častni poraz proti ekipi iz odbojkarske velesile Italije nismo mogli iztržiti. Kasneje se je izkazalo, da smo igrali proti zmagovalkam turnirja.  Tako smo osvojili drugo mesto v skupini in se z ekipo deklic iz Murske Sobote pomerili za preboj med osem najboljših ekip turnirja. Prekmurke so pokazale, da bodo letos resen kandidat za najboljše štiri v Sloveniji. Ves čas so kontrolirale tekmo, tako da smo gladko izgubili 2:0. To je pomenilo, da se bomo v nedeljo borili za mesta od 9-16.

Prvo tekmo v nedeljo smo odigrali proti ekipi iz Sarajeva. Po zelo lepi in izenačeni igri smo tekmo dobili z rezultatom 2:0. Tako smo si priborili tekmo za deveto mesto. Tekmo smo odigrali proti ekipi iz Domžal. Po gladko dobljene prvem nizu je sledil padec v igri. Tako smo še drugič na tem turnirju morali odigrati tretji niz. Ob veliki borbenosti in fanatičnem navijanju staršev smo tretji niz in tako delitev devetega mesta osvojili na razliko.

Tako smo uspešno zaključili naš prvi mednarodni turnir.

Na koncu bi se zahvalil staršem za vso podporo, ki so nam jo nudili. Seveda pa jih moram pohvaliti tudi za bučno navijanje.

Razpored in vse rezultate lahko najdete … TUKAJ.

 


 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

Galerija slik:{gallery Novice_ostali/STD_1/1-Sezona_2017_18/turnir_LJ}

Ta stran uporablja piškotke, da vam lahko zagotovi najboljšo uporabniško izkušnjo. Podatki o piškotkih so shranjeni v vašem brskalniku in nam pomagajo prepoznati obiskovalca, ko se ponovno vrnete na našo spletno stran. Pri tem nam pomagate razumeti, kateri deli spletnega mesta so najbolj obiskani in uporabni. Vsi podatki so popolnoma anonimni. Sprejmi Preberi dalje