Polovično uspešna nedelja za kadetinje

by admin

Kadetinje v A ligi so imele turnir na Prevaljah, mlajše Formiske pa turnir B lige v Mariboru.

Na Prevaljah so Formiske dosegle zmago in poraz z 2:0 v nizih.

Razpored in rezultati – A liga vzhod A

 

V nedeljo, 5. 2. 2017, smo »kadetinje« odigrale 2. turnir B lige kadetinj v LV v Mariboru.

V prvi tekmi so bile naše nasprotnice ekipa Nove KBM Branik III. Kot vedno proti ekipam Nove KBM Branik igramo v najmočnejši postavi, ki je na dan tekme prisotna.
Prvi set smo do polovice seta še bile konkurenčne, nato pa nas je nekaj slabih sprejemov oddaljilo od tekmic, ki so močno povedle in zmagale z rezultatom 25 : 13.
Drugi set je igrala enaka postava, tokrat je bilo izenačeno vse do konca, vendar so spet zmagale nasprotnice z rezultatom 25 : 23.

V drugi tekmi so bile naše nasprotnice ekipa Črne.
Prvi set so začele igralke v novi postavi (zamenjane so bile 3 igralke) in ga na račun dobrega servisa dobile presenetljivo lahko z rezultatom 25 : 9.
Drugi set smo začeli z »najmočnejšo« postavo (ker igra razen servisa ni bila dobra) v želji, da bi povedli že na začetku, naredili rezultatsko razliko in nato naredili nekaj menjav igralk. Vendar smo igrali slabo, nerazumljivo slabo smo tudi servirali in do malo pred koncem še vodili za štiri točke. Pri rezultatu 24 : 22 za našo ekipo spet nismo sprejeli dveh servisov nasprotnic in rezultat je bil izenačen na 24 : 24. Komaj smo se toliko zbrali, da smo drugi set zmagali z rezultatom 26 : 24.
Kljub zmagi tokrat ni bilo veselja, ker je bila prikazana igra za analizo in pozabo.

Razpored in rezultati – B liga skupina F

 


 

 

 

 

Galerija slik Prevalje:{gallery Novice_ostali/Kadetinje/1-Sezona_2016-17/A_liga_2}

Galerija slik Maribor:{gallery Novice_ostali/Kadetinje/1-Sezona_2016-17/B_liga_2}


Ta stran uporablja piškotke, da vam lahko zagotovi najboljšo uporabniško izkušnjo. Podatki o piškotkih so shranjeni v vašem brskalniku in nam pomagajo prepoznati obiskovalca, ko se ponovno vrnete na našo spletno stran. Pri tem nam pomagate razumeti, kateri deli spletnega mesta so najbolj obiskani in uporabni. Vsi podatki so popolnoma anonimni. Sprejmi Preberi dalje