Minicam 4. in 19. mesto

by admin

S tekmami na finalnem turnirju v Hočah in na turnirju za mesta v Ljutomeru so naše najmlajše zaključile letošnje državno prvenstvo v mini odbojki.

V Hočah smo lahko spremljali 4 najboljše ekipe v mini odbojki za sezono 2016/2017, od skupno 52 ekip, ki so začele z letošnjim državnim prvenstvom v mini odbojki za deklice letnik 2006 in mlajše.

Na 4 tekmam smo videli vse, kar lahko mini odbojka ponudi, na koncu so si uvrstitev na tekmo za prvo mesto, ki bo v soboto, 20. 5. 2017, v Šoštanju priigrale Ankarančanke in Mariborčanke.

Vse rezultate finalnega turnirja lahko najdete na … POVEZAVI.

Članek o finalnem turnirju pa si lahko preberete … TUKAJ.

 

Ekipa Formis mini mini je v Ljutomeru igrala na turnirju za končno 17. mesto.

O turnirju je Alina M. napisala: V nedeljo, 7. 5. 2017, smo se pomerile štiri ekipe med seboj. Najprej smo igrale proti Olimp Ljubljana, prvi set smo igrale Ema, Alina in Elena, ki smo jih zlahka premagale. Drugi set pa so igrale Lana Štern, Manca in Nisa, ki jim tudi ni delal težav, tretji set pa so igrale Tjaša, Lina in Tialana, ki so zgubile, ampak smo jih na koncu vseeno premagale. Drugo tekmo smo igrale proti Ljutomeru, ki smo vse tri sete zgubile ampak smo z pozitivnim razmišljanjem in veliko samozavesti odigrale tekmo proti Krimu, kjer smo prvi set zgubile, drugega zmagale in tretjega odločilnega zgubile. Po dveh porazih in eni zmagi smo odšle domov z ne prevelikim razočaranjem, ker smo vseeno 19 od 52 v Sloveniji.

Vse rezultate lahko najdete na … POVEZAVI.

 


 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

Galerija slik:{gallery Novice_ostali/Mini/1-Sezona_2016-17/liga_finale}

Ta stran uporablja piškotke, da vam lahko zagotovi najboljšo uporabniško izkušnjo. Podatki o piškotkih so shranjeni v vašem brskalniku in nam pomagajo prepoznati obiskovalca, ko se ponovno vrnete na našo spletno stran. Pri tem nam pomagate razumeti, kateri deli spletnega mesta so najbolj obiskani in uporabni. Vsi podatki so popolnoma anonimni. Sprejmi Preberi dalje