Minice še brez poraza

by admin

V soboto se je v Mariboru nadaljevalo državno prvenstvo v mini odbojki, kjer je potekal turnir 3. kroga Štajerske regije.

Ekipa Formis mini se je v prvi tekmi pomerila z domačinkami. Ekipi sta se nazadnje srečali v lanskem finalu državnega prvenstva, kjer so se zmage po napetem boju veselile igralke iz ekipe Nova KBM Branik. Tudi tokrat se je obetal ogorčen boj za vsako žogo. Žal se je na ogrevanju poškodovala kapetanka Zoja, tako da ni mogla pomagati svojim soigralkam.
V prvem nizu smo spremljali napet obračun, rahlo prednost so skozi celoten niz imele Mariborčanke, vendar so jih Formiske na koncu ujele ter z nekaj sreče tudi zmagale niz s 26:24. Drugi niz je bolje začela ekipa Nova KBM Branik, kar pa Formisk ni zmedlo saj so z lepo izdelanimi napadi hitro prevzele pobudo in niz zanesljivo dobile s 25:18. Tretji niz je pripadel Mariborčankam, končna zmaga z 2:1 v nizih pa našim mladim odbojkaricam.
V drugi tekmi je ekipa Formis mini zanesljivo s 3:0 v nizih premagala ekipo OK Turbina iz Selnice ob Dravi ter si s tem že praktično zagotovila igranje v četrtfinalu državnega prvenstva v mini odbojki za sezono 2014/2015.

Naše najmlajše iz ekipe Formis mini mini pa so v prvi tekmi proti ekipi Galeja – Branik po zelo dobri igri dobile prvi niz, vendar jim vseeno ni uspelo presenečenje ter so tekmo izgubile z 2:1 v nizih.
So se pa zato v drugi tekmi veselile zmage saj so s 3:0 v nizih premagale ekipo Pohorje Volley mini.

Turnir 4. kroga Štajerske regije bo potekal v soboto, 17.01.2015, v Selnici ob Dravi.  


Vse turnirje in rezultate Štajerske regije lahko najdete na … POVEZAVI.

 

   Galerija slik:{gallery Novice_ostali/Mini/1-Sezona_2014-15/DP_3krog}

Ta stran uporablja piškotke, da vam lahko zagotovi najboljšo uporabniško izkušnjo. Podatki o piškotkih so shranjeni v vašem brskalniku in nam pomagajo prepoznati obiskovalca, ko se ponovno vrnete na našo spletno stran. Pri tem nam pomagate razumeti, kateri deli spletnega mesta so najbolj obiskani in uporabni. Vsi podatki so popolnoma anonimni. Sprejmi Preberi dalje