Cilji za novo sezono so seveda višji kot lanski, čeprav se zavedamo, da je že lanska osvojitev zelene skupine izvrsten dosežek. Klubsko vodstvo se je obvezalo izboljšati pogoje za delo, trener in igralke pa so nase prevzeli breme izboljšanja lanske uvrstitve.

S tem namenom je klubsko vodstvo v klub pripeljalo dve novi igralki, dosedanji članici Nove KBM, Nastjo GAJSER in državno reprezentantko Katjo Karin PINTARIČ. Prav tako nam je uspelo podaljšati sodelovanje s podajačico Angelino AJNIHAR, libero Lea GERATIČ pa je dokončno postala “naša”.

Ekipi smo prav tako priključili tri obetavne mladinke, Leo KRUMPAK, Niko ŠIJANEC in Katarino NOVAK, s čimer smo zaokrožili kadrovanje za letošnjo sezono.

 

Ta stran uporablja piškotke, da vam lahko zagotovi najboljšo uporabniško izkušnjo. Podatki o piškotkih so shranjeni v vašem brskalniku in nam pomagajo prepoznati obiskovalca, ko se ponovno vrnete na našo spletno stran. Pri tem nam pomagate razumeti, kateri deli spletnega mesta so najbolj obiskani in uporabni. Vsi podatki so popolnoma anonimni. Sprejmi Preberi dalje