Za las ob medaljo

by Boštjan Glodež

V soboto, 18. 5. 2024,  je v Lendavi potekal turnir v mini odbojki, na katerem je nastopilo 9 ekip, od tega 7 ekip deklic in 2 ekipi dečkov.

Naše najmlajše Formiske so po napetih 3 nizih izgubile edino tekmo z dečki iz Maribora in so se na koncu morale zadovoljiti s 4. mestom.

O turnirju je Manca Glavinič povedala: V soboto, 18. maja 2024, smo imeli odbojkarski turnir v Lendavi. Malo po 8. uri smo se zbrali pred Dvojezično srednjo šolo Lendava, nato smo se odpravili v garderobo in se pripravili na prihajajoče igre. Najprej smo igrali proti ŽOK Ptuj 2 in jih z lahkoto premagale v nizih 2:0. Druga tekma proti OK Maribor je bila veliko zahtevnejša. Prvi niz smo ves čas za malo zaostajale in ga na žalost izgubile. Drugi niz smo sicer dobile, a v napetem tretjem nizu sreča ni bila na naši strani. Bile smo zelo razočarane, saj smo na prejšnjem turnirju to ekipo že premagale. Po odigrani tekmi smo se odpravile na kosilo. Ko smo se najedle, smo se začele pripravljati na naslednjo tekmo z ŽOK Puconci, za katero smo pričakovale, da bo težja, kot je v resnici bila. Gladko smo zmagale v obeh nizih in si s tem zagotovile vsaj 5. mesto. Zadnja tekma je bila proti ŽOK Kaštel. Bile so zelo dobre nasprotnice z zelo glasnimi navijači. To nas je samo dodatno vzpodbudilo k borbeni igri. Prvi niz smo sicer izgubile, drugega pa hitro zmagale. V tretjem nizu je bilo zelo napeto! A na koncu je bila zmaga naša.  Bile smo zelo vesele in ponosne in se dobre volje udeležile končne podelitve, kje smo zasedle 4. mesto.

Ta stran uporablja piškotke, da vam lahko zagotovi najboljšo uporabniško izkušnjo. Podatki o piškotkih so shranjeni v vašem brskalniku in nam pomagajo prepoznati obiskovalca, ko se ponovno vrnete na našo spletno stran. Pri tem nam pomagate razumeti, kateri deli spletnega mesta so najbolj obiskani in uporabni. Vsi podatki so popolnoma anonimni. Sprejmi Preberi dalje