Starejše deklice I in II zanesljivo proti A ligi

by admin

Obe ekipi starejših deklic Formis sta na zadnjih turnirjih gladko dobili obe tekmi. Medtem, ko si je Formis I s tema zmagama že zagotovil nastop v A ligi, je Formis II z eno nogo tudi že tam. Na zadnjem turnirju, ki bo 16.12.2012 na Ptuju, morajo premagati vsaj eno ekipo in napredovanje bo zagotovljeno.

Formis I

Ekipa Formis I je to nedeljo nastopala na turnirju v Benediktu, kjer so se pomerile z domačo ekipo in z ekipo iz Ljutomerja. Obe tekmi sta bili le lažji trening, dobile so ju gladko, obakrat z 2:0. Kljub izrednim bolečinam in potem, ko je bila celi teden priklenjena na posteljo, je ekipo vodila trenerka Patricija Klinc Rebernak.

Benedikt : Formis I   0:2 ()  
ŽOK ZM Ljutomer : ŽOK Kema Puconci   ()  
ŽOK Kema Puconci : Benedikt   ()  
Formis I : ŽOK ZM Ljutomer   2:0 ()

Ne glede na rezultate zadnjega turnirja, kjer seveda ponovno pričakujemo zmage, so se dekleta že uvrstile v A ligo.

Vse rezultate in lestvico si lahko pogledate ….. TUKAJ.


{gallery Novice_ostali/STD_1/KVAL_4/STD_1}


Formis II

Dekleta Formis II pa so tokrat prišle na vrsto za preizkus domačega parketa. Turnir je bil v VŠD Hoče, kar je predstavljalo dodatni motiv za dekleta, ker je tokrat štela le dvojna zmaga. Prednost domačega terena in imperativ zmage sta se zlila v odlično igo, katere posledica sta bili dve gladki zmagi, obe z rezultatom 2:0.

Formis II : Galeja-Branik 2:0 (25:12, 25:12)  
Galeja-Branik : Kostamnn Sl.Gradec 1:2 (25:22, 14:25, 06:15)  
Kostamnn Sl.Gradec : ŽOK Elektro Dvoršak 2:0 (25:07, 25:20)  
ŽOK Elektro Dvoršak : Formis II 0:2 (16:25, 16:25)

Na naslednjem turnirju dekleta potrebujejo vsaj eno zmago, da se v A ligi pridružijo svojim soigralkam iz ekipe Formis I.

Vse rezultate in lestvico si lahko pogledate ….. TUKAJ.


{gallery Novice_ostali/STD_1/KVAL_4/STD_2}

Ta stran uporablja piškotke, da vam lahko zagotovi najboljšo uporabniško izkušnjo. Podatki o piškotkih so shranjeni v vašem brskalniku in nam pomagajo prepoznati obiskovalca, ko se ponovno vrnete na našo spletno stran. Pri tem nam pomagate razumeti, kateri deli spletnega mesta so najbolj obiskani in uporabni. Vsi podatki so popolnoma anonimni. Sprejmi Preberi dalje