Uspešen začetek novega leta

by admin

Obe ekipi mini odbojke sta uspešno začeli novo leto v štajerski regiji državnega prvenstva v mini odbojki.

Ekipa Formis mini je s 3:0 v nizih v prvi tekmi premagala ekipo Turbine, ki je nastopala v nepopolni postavi, saj je ekipo sestavljalo le 5 deklic. Po pravilih se prvi niz odigra in se rezultat upošteva, naslednja dva niza se sicer odigrata, vendar se registrirata s 25:00. V drugi tekmi so naše Formiske s 3:0 v nizih premagale vrstnice iz Ruš. S tem so si tudi teoretično zagotovile nastopanje v drugem delu državnega prvenstva, ki bo potekalo od 13.2.2016 dalje. Do takrat jih še čakata 2 turnirja oz. 4 tekme, na katerih še bodo poizkušale izboljšati svojo igro, da se bodo lahko od februarja dalje borile za čim višja mesta v državnem prvenstvu.

Deklice iz ekipe Formis mini mini pa so v prvi tekmi s 3:0 v nizih premagale ekipo Zoja mini, v drugi tekmi pa z 2:1 v nizih ekipo iz Benedikta. Naše najmlajše Formiske je potrebno posebej pohvaliti za vzdušje oz. veselje ob vsaki točki, saj res dihajo kot prava ekipa!

Naslednji turnir čaka mlade Formiske v soboto, 23.1.2016, ko se bodo ene napotile na turnir v Selnico ob Dravi, druge pa v Lenart.

Vse rezultate lahko najdete na … POVEZAVI.

 

   Galerija slik:{gallery Novice_ostali/Mini/1-sezona_2015-16/DP_4krog}

Ta stran uporablja piškotke, da vam lahko zagotovi najboljšo uporabniško izkušnjo. Podatki o piškotkih so shranjeni v vašem brskalniku in nam pomagajo prepoznati obiskovalca, ko se ponovno vrnete na našo spletno stran. Pri tem nam pomagate razumeti, kateri deli spletnega mesta so najbolj obiskani in uporabni. Vsi podatki so popolnoma anonimni. Sprejmi Preberi dalje