Za konec dve zmagi

by admin

Najmlajše Formiske so z dvema zmagama uspešno zaključile tekmovanje Liga žoga miga.

Na zaključnem turnirju v Šempetru je nastopilo vseh 16 ekip, ki so med seboj odigrale tekme še za končna mesta. Formiske so igrale za končna mesta od 5. do 8., saj so na prejšnjem turnirju po napetem boju izgubile na razliko skrajšan tretji niz do 15 točke tako proti ekipi iz Maribora, katero so na prvem turnirju premagale, kot tudi proti ekipi iz Braslovč.
Naše najmlajše tokrat niso imele težkega dela ter so dvakrat zanesljivo z 2:0 v nizih premagale ekipi iz Mežice in Mozirja. Glede na končni vrstni red se letos še obetajo zanimivi dvoboji z ekipama iz Maribora in Braslovč, ki sta na koncu osvojili prvi dve mesti v tekmovanju Liga žoga miga.


Rezultati in slike

 

 

 

 

Galerija slik:{gallery Novice_ostali/Mini/1-Sezona_2016-17/LZM_finale}


Ta stran uporablja piškotke, da vam lahko zagotovi najboljšo uporabniško izkušnjo. Podatki o piškotkih so shranjeni v vašem brskalniku in nam pomagajo prepoznati obiskovalca, ko se ponovno vrnete na našo spletno stran. Pri tem nam pomagate razumeti, kateri deli spletnega mesta so najbolj obiskani in uporabni. Vsi podatki so popolnoma anonimni. Sprejmi Preberi dalje