Kadetinje z dvema zmagama iz Topolšice

by admin

To nedeljo se je pričelo tekmovanje v A ligi za kadetinje.  Formiske so suvereno opravile s svojimi nasprotnicami v kvalifikacijah in tako so pričele tudi ta del tekmovanje.

V prvi tekmi so se pomerile z domačinkami in starimi znankami iz kvalifikacij, v drugi tekmi pa še z ekipo Mozirja. Z ekipo Šoštanja ni bilo težav. Dvema gladkima zmagama so Formiske dodale še tretjo.

Mozirjanke so se v A ligo uvrstile kot drugo uvrščena ekipa njihove kvalifikacijske skupine in za pričakovati je bilo, da tudi tukaj ne bo pretiranih problemov. Prvi niz, ki so ga Formiske dobile na 13 je to potrdil. V drugem pa pad koncentracije in Mozirjanke so se uspele pobrati in niz, sicer tesno, a vseeno dobiti na 23. V tretjem pa so naša dekleta stvari ponovno postavile na svoje mesto in 4 nove točke so odšle v Hoče.

Rezultati:

1. krog – nedelja, 18.01.2015 – OŠ Topolšica
Kajuh Šoštanj : Formis 0:2 (16:25, 19:25)  
Formis : Mozirje 2:1 (25:13, 23:25, 15:07)

Naslednji turnir bo v nedeljo, 01.02. v Draš centru v Mariboru.

Vse rezultate in lestvico si lahko pogledate ….. TUKAJ.

 

Ta stran uporablja piškotke, da vam lahko zagotovi najboljšo uporabniško izkušnjo. Podatki o piškotkih so shranjeni v vašem brskalniku in nam pomagajo prepoznati obiskovalca, ko se ponovno vrnete na našo spletno stran. Pri tem nam pomagate razumeti, kateri deli spletnega mesta so najbolj obiskani in uporabni. Vsi podatki so popolnoma anonimni. Sprejmi Preberi dalje