V soboto 13.9.2014 se bo v dvoranah v Miklavžu in v Hočah odvijala velika humanitarna akcija, kjer bo odbojkarski klub Formis zbiral sredstva za invalida Dejana Ditingerja, ki se je hudo poškodoval v prometni nesreči.

Formisu bo na pomoč priskočil tudi prijateljski klub iz Maribora, OK Nova KBM Branik in v ta namen bosta kluba odigrala medsebojne tekme vseh svojih selekcij.

FORMIS : NOVA KBM BRANIK

Program prireditve je sledeč:


ŠD MIKLAVŽ:

ob 9.00 uri             turnir mini (2 igrišči)
ob 11.00 uri           turnir mala (2 igrišči)


VŠD HOČE:

ob 14.00 uri           tekma deklice-2
ob 15.30 uri           tekma deklice-1
ob 17.00 uri           tekma kadetinje

in na koncu še poslasica dneva…

ob 19.00 uri         tekma članskih ekip Formisa in Nove KBM Branik (dobitnice bronaste medalje proti lanskim državnim prvakinjam)

 

Ves čas prireditve se bodo zbirala sredstva za rehabilitacijo Dejana Ditingerja iz Rogoze, zato ste vljudno vabljeni na ogled tekem.

Hvala za pomoč in na svidenje na tekmah!

Ta stran uporablja piškotke, da vam lahko zagotovi najboljšo uporabniško izkušnjo. Podatki o piškotkih so shranjeni v vašem brskalniku in nam pomagajo prepoznati obiskovalca, ko se ponovno vrnete na našo spletno stran. Pri tem nam pomagate razumeti, kateri deli spletnega mesta so najbolj obiskani in uporabni. Vsi podatki so popolnoma anonimni. Sprejmi Preberi dalje