Na OK Formis je v mesecu aprilu prispelo vabilo izdano s strani Občine Miklavž na Dravskem polju. Vsi klubi v občini so bili vabljeni, da njihovi člani pomagajo pri pripravi tradicionalnega kresa na praznični ponedeljek, dne 27.4.2015 s pričetkom ob 8.00 uri. Vabilo je s strani predsednika kluba prejel trener kadetinj Peter Možič, ki je skupaj z dekleti in njihovimi starši v velikem številu in uspešno zastopal OK Formis in v njegovem imenu pomagal pri pripravi veličastnega kresa v Občini Miklavž.

Razen odsotnih deklet je celotna ekipa kadetinj hitro poprijela za delo in na kupe zlagala veje ter jih povezovala v šope. Pridne roke celotne ekipe so delo opravile v rekordno kratkem času. Hkrati z delom, so dekleta in starši tkali vezi s predstavniki klubov v Občini Miklavž. Nihče ni pričakoval tako velike odzivnosti na praznični dan (odsotna so bila le tri dekleta). Čeprav so nekatere, kljub počitnicam imela še šolske obveznosti, so pristopile k nalogi z vso resnostjo in odgovornostjo. Kadetinje so pokazale, da so ekipa, ki znajo stopiti skupaj tudi izven odbojkarskih igrišč. Želja vseh je, da bi to tradicijo pomoči pri pripravi kresa (kres v Občini Miklavž zakurijo 30.4.) prenesli še na ostale ekipe, kjer bi se na vsakoletni tradicionalni delovni akciji predstavila po ena ekipa deklet odbojkarskega kluba Formis.

 

Ta stran uporablja piškotke, da vam lahko zagotovi najboljšo uporabniško izkušnjo. Podatki o piškotkih so shranjeni v vašem brskalniku in nam pomagajo prepoznati obiskovalca, ko se ponovno vrnete na našo spletno stran. Pri tem nam pomagate razumeti, kateri deli spletnega mesta so najbolj obiskani in uporabni. Vsi podatki so popolnoma anonimni. Sprejmi Preberi dalje