Mala I v 5. krog repasaža, Mala II pa žal ne

by admin

Obe ekipi male odbojke sta v soboto igrali na turnirju 4. kroga repasaža državnega prvenstva v mali odbojki. Ekipa Mala I se je na turnirju v Vuzenici uvrstila v 5. krog repasaža, ekipi Mala II pa to v Murski Soboti žal ni uspelo.

Ekipa Formis mala I je v Vuzenici naprej premagala vrstnice iz Prebolda z 2:0 v nizih, nato pa izgubila z 2:0 v nizih proti ekipi iz Zreč. V tekmi, ki je odločala o napredovanju pa je z 2:0 v nizih premagala ekipo Hitri polž Radlje.
Nasprotnice v 5. krogu repasaža državnega prvenstva v mali odbojki bodo ekipe iz Braslovč, Murske Sobote in Zreč.

V Murski Soboti se je oslabljena ekipa Formis mala II v prvi tekmi zelo dobro upirala domačinkam, ki so si šele ob koncu obeh nizov pridobile prednost za končno zmago z 2:0 v nizih.
V drugi tekmi so se Formiske pomerile s starimi znankami iz Mežice, ki so v prvi tekmi izgubile z ekipo iz Braslovč. To je bil že četrti dvoboj v letošnji sezoni in spet smo spremljali pravo dramo. Formiske so bile v tretjem nizu že tik pred porazom saj so izgubljale z 18:24, nato pa je sledil čudežen preobrat in zmaga s 26:24 ter še en dvoboj z domačinkami.
Če smo v prvem nizu spremljali podobno zgodbo, kot na prvi tekmi, pa so drugi niz tokrat domačinke dobile gladko ter se veselile uvrstitve v 5. krog repasaža.
Ekipa Formis mala II bo tekmovanje nadaljevala na turnirjih za končna mesta.


Vse rezultate lahko najdete na … POVEZAVI.


Galerija slik:{gallery Novice_ostali/Mala/1-Sezona_14_15/liga_repasaz3}

Ta stran uporablja piškotke, da vam lahko zagotovi najboljšo uporabniško izkušnjo. Podatki o piškotkih so shranjeni v vašem brskalniku in nam pomagajo prepoznati obiskovalca, ko se ponovno vrnete na našo spletno stran. Pri tem nam pomagate razumeti, kateri deli spletnega mesta so najbolj obiskani in uporabni. Vsi podatki so popolnoma anonimni. Sprejmi Preberi dalje