Prva tekma sezone – nasprotnice pa reprezentantke Kameruna

by admin

Sezona 2014/15 se bo letos pričela nekoliko hitreje kot v preteklih letih in Formiske se nanjo že vneto pripravljajo. Precej prevetrena ekipa (o tej temi več v naslednjih dneh) se še vedno znoji pod taktirko trenerja Sebastijana Zorenča, ki mu tudi letos pomaga Sanko Šijanec.

Formiske so prvo pripravljalno tekmo že odigrale in sicer 03.09.2014 v Hočah. Za začetek pa si ne bi mogli želeti bolj atraktivnih nasprotnic – nasproti jim je stala ženska reprezentanca Kameruna, ki se v Mariboru pripravlja na bližnje svetovno prvenstvo.

Formiskam se je poznalo, da so še v zgodnji fazi priprav, noge so bile še nekoliko težke, prsti pa nemirni. Klub temu so se tekmicam dostojno upirale, a tekmo vseeno pričakovano izgubile z rezultatom 3:1 v nizih.

  Galerija slik:{gallery Novice_1.DOL/1-Sezona_14_15/Tekma_Cameroon}

Ta stran uporablja piškotke, da vam lahko zagotovi najboljšo uporabniško izkušnjo. Podatki o piškotkih so shranjeni v vašem brskalniku in nam pomagajo prepoznati obiskovalca, ko se ponovno vrnete na našo spletno stran. Pri tem nam pomagate razumeti, kateri deli spletnega mesta so najbolj obiskani in uporabni. Vsi podatki so popolnoma anonimni. Sprejmi Preberi dalje