Starejše deklice Formis I še brez poraza

by admin

To nedeljo so Starejše deklice Formis I zaokrožile zmagovalni vikend ekip Formisa. Po zmagi Formis mini na turnirju v Hočah in zmagah obeh članskih ekip v 1. DOL in 3. DOL, so še deklice na dveh tekmah v A ligi, ki sta bili v Rušah, z izvrstno igro dosegle novi dve zmagi.

V prvi tekmi so se najprej pomerile z deklicami Lagev bara iz Murske Sobote. Po izredni igri, polni lepih in domiselnih akcij, so 4MIS-ke gladko zmagale z rezultatom 2:0. Sledila je poslastica dneva, tekma z ekipo Nove KBM. Formiske so tekmo začele bolje in skozi celotni niz vodile za največ šest točk, s takšno razliko pa so na koncu niz tudi dobile. Drugi niz je bil izenačen vse do rezultata 19:19. Takrat pa je 4MIS-kam padla zbranost in z nekaj zaporednimi napakami so Novi KBM dovolile, da so se odlepile in niz dobile z rezultatom 25:21.

Kot se za tekmo tako dobrih in izenačenih ekip spodobi, je o zmagovalcu odločal tretji, skrajšan niz. Formiske so ga začele bolje in povedle z 7:3, nato pa ponovno padle v igri in bankirkam dovolile, da so se približale. Do konca niza je bil rezultat skozi poravnan, v odločilnih trenutkih, še posebej v zadnji točki, pa so 4MIS-ke pokazale, da v letošnji sezoni upravičeno ciljajo visoko. Niz so dobile z rezultatom 15:13 ter tako dosegle pomembno zmago proti neposrednim konkurentkam za prvi dve mesti v skupini.

Ruše – MS Design : Nova KBM Branik I 0:2 (19:25, 09:25)  
Formis I : Lagev bar 2:0 (25:10, 25:18)  
Lagev bar : Ruše – MS Design 0:2 (17:25, 18:25)  
Nova KBM Branik I : Formis I 1:2 (19:25, 25:21, 13:15)

Vse rezultate si lahko pogledate ….. TUKAJ.

Naslednje tekme igrajo Starejše deklice Formis I šele 24.3., ko bodo tekme v domači dvorani v Hočah.

Ekipa Formis II igra naslednje tekme 10.2. v Slovenj Gradcu.

{gallery Novice_ostali/STD_1/A2}

Ta stran uporablja piškotke, da vam lahko zagotovi najboljšo uporabniško izkušnjo. Podatki o piškotkih so shranjeni v vašem brskalniku in nam pomagajo prepoznati obiskovalca, ko se ponovno vrnete na našo spletno stran. Pri tem nam pomagate razumeti, kateri deli spletnega mesta so najbolj obiskani in uporabni. Vsi podatki so popolnoma anonimni. Sprejmi Preberi dalje